Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Gonzo
PostWysłany: Pią Sie 19, 2011 11:33 

Dołączenie: Nie Lip 31, 2011 07:08
Gozno - rudzielec, który przezył tylko 15 miesięcy, zawładnął naszymi sercami bezgranicznie. Walczyłam o niego do oststniego dnia. I to ja musiałam podjąc decyzję o jego odejściu. Białaczka zatakowal niespodziewanie, a może była w ukryciu. Dwa testy były ujemne, trzeci dodatni. Transfuzja krwi, kroplówki, antybiotyki, wreszcie karmienie strzykawką, nic to nie dało. Wolę życia miał silną , pomimo niejedzenia od kilku dni i osłabienia, w przedostatni dzień przywitał mnie po powrocie z pracy przy drzwiach jak kiedyś. Rozpłakałam się bo wiedziałam ile to go kosztuje siły. Ostatnią noc prawie całą spędził na moich rękach, nosiłam go po mieszkaniu, do miejsc które lubił, wiedziałam że to ostatni raz, a jednak ciągle nie moge się pogodzić z tym że musiałam taką deczję podjąć. Bardzo nam go brakuje i jego towazrzszce zabaw kotce Soni. Nie wiedziałam, że to tak bardzo będzie bolało. To był mój pierwszy kociak, ktorego straciłam.
Załącznik:
Gonzales.JPG
Gonzales.JPG [ 610.5 KiB | Obejrzany 319 razy ]

Załączniki:
Zdjęcie0339.jpg
Zdjęcie0339.jpg [ 379.75 KiB | Obejrzany 319 razy ]
 Profil E-mail  

Temat postu: Re: Gonzo
PostWysłany: Pią Sie 19, 2011 21:13 
Administrator

Dołączenie: Wto Wrz 01, 2009 18:07
Miejscowość: Szczecin
Bardzo mi przykro z powodu Gonza. :cry: Chciałabym jakoś wesprzeć, chociaż słowem, ale chyba żadne słowa nie zmniejszą bólu po stracie ukochanego zwierzaka...

Profil E-mail  

PostWysłany: Sob Sie 20, 2011 20:25 

Boli cały czas, ale dzięki za wsparcie. Jutro mija miesiąc odkąd nie ma go z nami. Myślę o nim ciągle i nie mogę pohamować łez. Wszystko bym oddała żeby znowu z nami był...

Profil E-mail  

PostWysłany: Śro Sie 24, 2011 10:24 

Dołączenie: Nie Lut 27, 2011 17:35
Przykro mi :cry: Piękny kotek.

Profil E-mail  

PostWysłany: Sob Sie 27, 2011 03:46 
Moderator

Dołączenie: Śro Wrz 02, 2009 01:04
Lucyna22, rozmawiałyśmy o Gonziaczku przez telefon. Pamiętaj, co ci powiedziałam, każdy musi przejśc ćwoją żałobę, jakkolwiek ona wygląda, ale o tych, którzy czekają na nas za Tęczowym mostem, nigdy się nie zapomina. Pamietam Gonza jak czekał na dom. Teraz wypoczywa za TM i goni motylki...

Fundacja Kocia Dolina, Lukas Bank SA /O. Toruń
47 1940 1076 3018 9272 0000 0000

Zostań wolontariuszem Kociej Doliny!

Profil E-mail  

PostWysłany: Śro Sie 31, 2011 10:26 

Zajrzałam tu, sama nie wiem po co. Wiedziałam że tak to będzie - znowu wszystko wróciło i wszystko sobie przypominam i myślę, a co by było gdybym nie pozwoliła odejść Gonziowi w tym momencie...? Znowu się zryczałam i jeszcze jak widzę jego zdjęcia, wcale nie jest lżej. Sonia koteczka, która też choruje na białaczkę, jeszcze do tej pory go szuka w miejscach gdzie lubiał się chować.
Oglądam kotki ktore czekają na swój dom, wiem że nie mogę w tej chwili wziąć drugiego kociaka, ze względu na chorobę Soni, ale podświadomie szukam rudzielca, podobnego do Gonzika.
Igulec - dziękuję za tę rozmowę.

Profil E-mail  

Temat postu: Re: Gonzo [*]
PostWysłany: Pon Paź 24, 2011 10:16 

[*][*][*] minęły już trzy miesiące bez Gonzika, a wcale nie jest lżej na sercu, ciągle go wspominamy i myślimy o nim... :((

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników